Våre tjenester - systemutvikling

Systemutvikling

Spesialister .NET

Arkitektur

Fremtidsrettede løsninger

Les mer

Rådgivning

De beste løsningene

Les mer

Fullstack-utviklere

Vi er seniorutviklere som er vant til å jobbe med løsninger som har ufravikelige krav til ytelse, tilgjengelighet, sikkerhet.

Hos oss kan du leie én eller flere utviklere inn i ditt team, eller vi kan tilby deg et komplett utviklerteam. Vi har kun engasjerte seniorutviklere med i snitt 15 års erfaring og bred kompetanse innenfor systemutvikling.

Vi jobber med utvikling av nye systemer og produkter, samt modernisering og skymigrering av eldre løsninger. Vår kompetanse er på Microsofts .Net-plattform og ulike teknologier innenfor database, sky, meldingstjenester, frontend og sikkerhet.

Vi har erfaring med utvikling av virksomhetskritiske løsninger med høye krav til ytelse og tilgjengelighet hos kunder som for eksempel Yr og NRK.

Dere får stødig hjelp i alle faser i systemutviklingen. Vi kan rådgi i teknologivalg, lede og gjennomføre kravanalyse, samt gjøre arkitektur og implementasjon av løsninger.

DevOps og smidig utvikling er vår måte å jobbe på, og vi har en sterk kultur for samarbeid og kompetansedeling.

Teknologier

Vi tilbyr sertifisert kompetanse og mange års erfaring på mange teknologier innenfor systemutvikling, blant annet:

C#, .NET Core, ASP.NET Core, DDD, Azure Cosmos DB, Azure AD, Azure EventHub, Azure Functions, Azure Service Bus, Azure Devops, Sql, XUnit, FakeItEasy, JavaScript, TypeScript, React, React Native, Redux, MobX, VueJS, Webpack, Firebase.

Kontakt

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe.