Jan Ødegård

Seniorkonsulent/partner

(+47) 99 53 95 90
jan.odegard@novanet.no

Følg på:
Jan Ødegård på LinkedIn LinkedIn

Jan Ødegård
 

Jan har jobbet som konsulent i over syv år og har prosjekterfaring fra en rekke komplekse prosjekter hos kunder i bransjeområder som telekommunikasjon, farmasi, offentlig forvaltning, bank og finans, og logistikk. Jan har de siste årene jobbet inngående med distribuerte systemer.

Jan har erfaring i alle ledd av systemutvikling, fra analyse og design, til implementering, testing og operasjonalisering av løsning. Jans hovedkompetanse er innen .NET-utvikling, spesielt C#, BizTalk Server, WCF og web services, men han er slett ikke fremmed for webutvikling med ASP.NET MVC, HTML og CSS.

Jan er analytisk anlagt, engasjert, løsningsorientert og fokusert på å levere kvalitetsløsninger som møter kundens forventninger. Jan setter seg fort inn i nye problemstillinger knyttet til kundens forretning og evner å omsette dette til gode tekniske løsninger.

Jan er utdannet sivilingeniør fra NTNU, retning datateknikk.

- Jan er en klassisk sivilingeniør – nøyaktig, nysgjerrig, strukturert og analytisk. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med Jan i mange prosjekter, og alle kunder er enstemmige – Jan kommer med fornøydhetsgaranti.

Hallstein Brøtan
Kollega i Novanet