Mathias Mørk

Seniorkonsulent

mathias.mork@novanet.no

Om Mathias

Gjennom sine seks år med erfaring i bransjen har Mathias skaffet seg god kompetanse innen både web- og mobilutvikling. I sin rolle som konsulent har han sørget for god bredde i erfaringer, inkludert prosjekter i både privat og offentlig sektor, og har jobbet med alt fra små til store, komplekse prosjekter. Mathias' faglige bredde spenner fra mobilutvikling med Xamarin og MAUI til webutvikling ved hjelp av populære rammeverk som Vue og React, og videre til backend-utvikling hvor han fokuserer på teknologier som C# og .NET.

Blant hans seneste prosjekter er utviklingen av en mobilapp og en selvbetjent kasseløsning for EG Retail. Denne løsningen forbedrer kundeopplevelsen ved å tilby en rask og sømløs utsjekkingsprosess ved hjelp av QR-kodeskanning, samt en tablet-app som samler alle nødvendige salgsfunksjoner i ett brukervennlig grensesnitt.

Mathias' sterke engasjement for kvalitet har sørget for at han er en ettertraktet utvikler og teammedlem, kjent for leveranser som alltid oppfyller de høyeste standardene. Hans kollegaer setter stor pris på ham ikke bare for hans tekniske ekspertise, men også for hans evne til å inspirere teamet til kontinuerlig læring, samt hans ansvarlighet og pålitelighet i gjennomføringen av oppgavene. Han har en bachelorgrad i IT og informasjonssystemer fra Universitetet i Sør-Øst Norge.

På fritiden liker Mathias å gå lange turer med sin hund, Albert, jobbe med hobbyprosjekter, eller spille Dota 2.

Teknisk kompetanse

C#, .NET, TypeScript, JavaScript, Azure, Vue, React, Maui, Xamarin, WPF, XAML, PHP, HTML, CSS, SCSS, SQL, Entity Framework, Git, Blazor, Angular, Signal R, WebSockets, Firebase, Gatling, Laravel, Quasar, OpenID Connect, JWT, REST API, CI/CD

Roller

Fullstackutvikler