Hvem er vi, og hva gjør vi?

- Du har ideen. Du vet hva du trenger, men du trenger hjelp. Vi leder deg trygt gjennom alle steg fra visjon til realisering av et system!

 

 

 

Realisering av dine ideer

Nå dine mål. Enten om du har behov for å lage en ny løsning eller trenger hjelp til å videreutvikle en eksisterende løsning, kan vi hjelpe deg. Vi har samlet de beste utviklerne i et spesialistmiljø for å kunne hjelpe deg som har komplekse løsninger og krevende utfordringer. Du kan få leie en eller flere av våre eksperter inn i dine egne prosjekter eller vi kan tilby deg et komplett utviklerteam. Uansett hva du velger så skal vi sørge for at du lykkes med å nå dine mål.

Andre vi har hjulpet

Bred bransjeerfaring. Våre kunder er organisasjoner som trenger eksperthjelp med sine komplekse informasjonssystemer. Siden oppstarten i 2010 har vi jobbet med kunder i mange bransjer som bank og finans, olje og gass, forsikring, tv-distribusjon, offentlige portaler, kraftbransjen og mange flere.

Kunder er viktige partnere

Bli vår partner. Vi er opptatt av at du skal føle deg som en viktig partner av Novanet. Når prosjektet er over stikker vi ikke av. Vi ønsker også etter endt prosjektperiode å være en viktig sparringspartner og vi vil utfordre deg til å se nye muligheter.

Andre partnerskap


Microsoft Partner. Novanet er Microsoftpartner på kompetanseområdet Application Development. For å bli partner har vi dokumentert vår ekspertise for utvikling av nyskapende programmer ved bruk av teknologier fra Microsoft, medregnet operativsystemene Windows Server og Windows 8, Windows Azure-plattformen, Microsoft Visual Studio 2012, og nye skybaserte forretningsmodeller.Auki. Auki er et formelt samarbeid mellom konsulentselskaper innen IKT med samlet ca. 170 konsulenter.

Dokumentert gode økonomiske resultater

Novanet har oppnådd høyeste kredittverdighet. Bisnode bruker deres anerkjente AAA-ratingsystem når de kredittvurderer Novanet.

Utmerkelser

Norges beste arbeidsplass. Novanet ble i 2014 øverst på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien små virksomheter. Vi er både ydmyke og stolte over kåringen og vi jobber knallhardt med å opprettholde en høy trivselsfaktor i selskapet.Gasellelisten. Novanet kom på 38. plass på Oslos Gaselleliste i 2014. For å få denne rangeringen har vi levert solide regnskap i perioden 2010-2013.Samfunnsansvar

Redd barna bedriftsfadder 2017.Vi er veldig glad for å kunne gi flere barn håp for fremtiden. Som bedriftsfadder er vi med på gi flere barn mulighet til å gå på skole, ha en tryggere oppvekst og en bedre helse.