Invitasjon til fagkveld:

Muligheter og utfordringer med team

Hvor

Karl Johans gate 16

Når

Torsdag 13. oktober kl. 16.30

Tema

Muligheter og utfordringer med team

Gevinstene er store hvis du greier å bygge og opprettholde et velfungerende team, men dessverre finnes det ikke en enkel oppskrift på hvordan du oppnår suksess med teamet ditt. Ulike team må finne sin måte å løse oppgavene på, men hvordan får vi til det?

Denne kvelden får vi besøk av tre foredragsholdere som vil dele sine ulike perspektiver på hvordan vi kan samarbeide best i team. Team Agile deler sine metoder og verktøy for å utvikle høyt presterende team, og Fritz Aanes, som har opplevd stor suksess innen idrettens verden, inspirerer oss med sine betraktninger på teamarbeid.


Program

Kl. 16:30 – Dørene åpner og det serveres lett mat og drikke

Kl. 17:00 – Foredragene starter

TeamAgile

Supre team skaper mer verdi v/Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo i Team Agile

Benedicte og Henrik jobber til daglig med å forsterke og forbedre team. De er opptatt av at et skikkelig velfungerende team også kontinuerlig må videreutvikles. Gevinsten er ansvarlige team som akselererer verdiskapningen. Benedicte og Henrik deler i dette foredraget sine erfaringer og mest brukte verktøy for å lykkes med bygging og kontinuerlig videreutvikling av teamene.

Fritz

Samarbeid og prestasjonsutvikling v/Fritz Aanes

Fritz Aanes var et av tidenes største norske brytetalenter. I dag er han landslagstrener i bryting, og ble i 2021 kjent etter NRK-dokumentaren “Hodet i klemme”. Aanes mener god dynamikk i teamet er avgjørende for å skape resultater. Han deler med oss sin kompetanse om motivasjon, samarbeid og målsetninger i team.

Kl. 18:45 - Program er ferdig, men det er mulighet for å bli igjen for forfriskninger og samtaler

Foredragene passer for alle som jobber i team.

Påmelding: