Invitasjon til en annerledes fagkveld med tema motivasjon, stress og mental helse for utviklere

Hvor

Digitalt

Når

16. desember kl. 16.30

Tema

Motivasjon, stress og mental helse

I backloggen hoper det seg opp funksjonalitet som skulle vært på plass i går. Du utelater noen tester og tar noen snarveier for å rekke avtalte lanseringsdatoer. I tillegg melder ledelsen om kostnadskutt. Utvikleren som var på teamet i forrige måned er tatt ut for å spare penger. Var det noen på teamet som husket å gjøre kompetanseoverføring? Finnes det dokumentasjon?

Har du hjertet i halsen når du ruller ut til produksjon?

Som utviklere har vi ofte mye ansvar og tidspress – på denne fagkvelden ønsker vi å belyse temaet og kanskje gi deg noen gode verktøy for å håndtere en utfordrende hverdag.

Program

16:30 – Foredragene starter

Karina

Motivasjon i fritt fall v/Karina Hollekim
Karina Hollekim havnet i 2006 i en fallskjermulykke og knuste begge beina. Karina fikk beskjed om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski. I opptreningsperioden lærte og erfarte Karina mye om viljestyrke og mental helse, og denne kunnskapen bruker hun nå til å hjelpe andre personer til å leve et bedre liv og yte bedre i hverdagen.

Leif

Om å møte veggen som utvikler, og reise seg igjen v/Leif Larsen
Som Tech Lead i en startup var arbeidsdagene lange og utfordrende for Leif. Han jobbet målrettet og hardt, men glemte å ta vare på seg selv. Til slutt møtte han den berømte veggen. Veien tilbake har gitt Leif mye verdifull læring og her deler han sine beste tips for å beholde en god mental helse som utvikler.

Påmelding: