Invitasjon til .NET 8 Release Party

Hvor

Karl Johans gate 16

Når

Tirsdag 14.november kl. 16.30

Tema

.NET 8

I anledning lanseringen av .NET 8 den 14. november, inviterer vi sammen med NNUG til en fagkveld hvor selveste Filip Ekberg vil ta oss gjennom de viktigste nyhetene i .NET 8 og C# 12.

Program

Kl. 16:30 – Dørene åpner og det serveres lett mat og drikke

Kl. 17:00 – Foredragene starter

Hva er nytt i .NET 8 og C# 12 v/Filip Ekberg

Filip har mer enn to tiår med erfaring innenfor .NET og er en ettertraktet foredragsholder på arrangementer og faggrupper over hele verden. Han er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap om alt som har med C# og .NET å gjøre. Filip vil lede oss gjennom de viktige nyhetene i C# og .NET, inkludert ytelsesforbedringer, nye språkfunksjoner, tverrplattformstøtte, og mye mer. Vi vil få bedre innsikt i de positive endringene som denne oppdateringen bringer, og oppdateringene som gjør C# og .NET til kraftigere og mer allsidige verktøy.

Mandelbrot-rendering med ILGPU v/Tor Kristen Haugen

Deretter vil Tor, seniorkonsulent i Novanet, demonstrere implementeringen av Mandelbrot-algoritmen for å skape de ikoniske visualiseringene fra 90-tallets popkultur med overraskende få kodelinjer. NVIDIAs CUDA-plattform er det mest populære rammeverket for GPU-akselerert generell databehandling. Men for en typisk .NET-utvikler kan CUDAs C++-baserte biblioteker, PTX og nvcc-kompilatoren virke litt utilgjengelige. Her kommer ILGPU inn i bildet. Som navnet antyder kan dette .NET-biblioteket ikke bare gi tilgang til CUDA-grensesnittene men også transpilere IL-kode til kjernekode i kjøretid. Det betyr at du kan skrive applikasjonen din i C# og få fullt utbytte av parallellkraften i skjermkortet ditt.

.NET quiz v/Nils Georg

Til slutt vil Nils Georg holde en quiz der han tar oss med på reisen gjennom .NET-teknologiens historie. Det vil bli premie til vinneren. 

Kl. 19:00 – Faglig program er ferdig, men du er velkommen til å bli igjen for forfriskninger, god musikk og feire lanseringen av .NET 8 sammen med oss.

Foredragene passer for alle som jobber med .NET-teknologi, og vil holdes på engelsk.

Påmelding stengt

Vi beklager, men dessverre er påmeldingen stengt for øyeblikket. Vi har nådd det maksimale antallet deltakere og har ikke flere tilgjengelige plasser.
Ønsker du å sette deg på venteliste? Da kan du sende en e-post til post@novanet.no, så informerer vi deg om du har fått plass.