Er du klar for ditt neste steg i karrieren?

Novanet er en arbeidsplass hvor de beste utviklerne kan utfolde seg. Vi sørger for at du har den tyngden du trenger i spennende oppdrag. Liker du å tilegne deg ny kompetanse og dele kunnskap med andre vil du trives hos oss. Du får sparre og bli utfordret av de beste i bransjen.

Se våre ledige stillinger

Faglig fokus

Vi har et av de sterkeste fagmiljøene innen .NET i Norge. Med faglig fokus på arkitektur, devops og sky, sørger vi for at du er klar for de tyngste rollene innen systemutvikling. Med Novanet kan du delta på våre fagkvelder, åpne meetups, interne kurs og hackathons, i tillegg til et eget kompetansebudsjett som du disponerer selv.

Trenger du en boost på kompetansen, kan du gå igjennom vårt kompetanseprogram LevelUp. Du vil få et tilrettelagt program hvor du vil lære om det siste som rører seg innen arkitektur, devops, ytelse og mer.

Medbestemmelse

Vi jobber med noen av Norges største merkevarer. Våre seniorutviklere sitter i tunge og spennende prosjekter hos kunder som blant annet IF, RiksTV og Thon Hotels. Medbestemmelse er viktig for oss. Sammen bestemmer vi hvilke oppdrag du skal ha, både for din trivsel og faglige utvikling.

Eksempler på kunder og prosjekter vi jobber med

Minnerike opplevelser

Hvert år reiser vi sammen med våre kjærester og ektefeller på tur, enten i Norge eller utlandet. Vi har stått på toppen av Mount Pilatus, spist på Michelin-restauranter, fisket i Lofoten, kjørt veteranbiler i Monte Carlo, surfet i Portugal, spilt croquet i Windsor og stisyklet på Voss. Sist gikk turen til Helsinki, hvor vi selvsagt prøvde både tradisjonell badstue og den mer sjeldne røykbadstuen.

NOVA House

Høsten 2023 flyttet vi til nye lokaler midt i Karl Johans gate. Sammen med våre søsterselskaper i Nova Consulting Group fyller vi tre etasjer med flere prosjektsoner, sosiale soner, stilleromsbokser og egen bistro. Lokalene er moderne tilpasset den hybride arbeidshverdagen, og er et sted for inspirasjon, kreativitet og god arbeidskultur. Vi har også to trivselsansvarlige som har som eneste oppgave å sørge for at vår arbeidshverdag er best mulig i NOVA House.

Hvorfor velge Novanet som ditt neste steg i karrieren?

Vi tilbyr deg muligheten til å bli en del av et selskap i vekst - der du utgjør en forskjell. Du vil jobbe med meget kompetente og engasjerte mennesker og spennende kunder. Hos oss har alle lik grunnlønn og du får igjen for ekstra innsats. Vi tilbyr også mulighet for eierandeler.

Kunne du tenke deg å bli en av oss?

Ta kontakt for en prat

#Novanetwork

Novanet har gjennom 13 år i bransjen opparbeidet seg et navn med fokus på kvalitet innen systemutvikling. Vi har et sterkt fagmiljø internt og et stort nettverk av fornøyde kunder som har behov for arkitektur-, rådgivnings og utviklingstjenester. Med #novanetwork vil vi tilby deg som selvstendig konsulent kompetansedeling og relevante oppdrag.

Les mer om vårt nettverk

Vi ser etter deg som

  • Har erfaring som utvikler basert på Microsoft .NET
  • Har kjennskap til .NET Core, DevOps og Microsoft Azure
  • Har erfaring med JavaScript og er komfortabel med moderne rammeverk som React, Angular eller Vue
  • Kommuniserer godt og har lett for å samarbeide på tvers av fagfelt
  • Er teknologientusiast som ønsker å bidra faglig og sosialt både internt og på prosjekt
  • Har ambisjoner for din egen faglige utvikling

Søk på stillingen her