Vil du bli med i et unikt kompetansemiljø?

Novanet er en arbeidsplass hvor de beste utviklerne kan utfolde seg. Solid fellesskapsfølelse, høy trivsel og gode utviklingsmuligheter er svært viktig for oss.

Se våre ledige stillinger

Faglig fokus

Vi har et av de sterkeste fagmiljøene innen .NET i Norge. Hos oss vil du jobbe med kompetente og engasjerende medarbeidere der vi aktivt deler kunnskap. Hver tredje uke har vi fagkveld, der vi deler erfaringer og historier fra hverdagen. Vi inviterer kunder, venner og eksterne foredragsholdere. Sammen deltar vi på seminarer og kurs, samt at vi arrangerer interne kurs og hackathons. Liker du å tilegne deg ny kompetanse og dele kunnskap med andre vil du trives hos oss. Du får sparre og bli utfordret av de beste i bransjen.

Medbestemmelse

Vi jobber med noen av Norges største merkevarer. Våre seniorutviklere sitter i tunge og spennende prosjekter hos kunder som blant annet NRK, IF, RiksTV, Thon Hotels og Huddly. Medbestemmelse er viktig for oss. Sammen bestemmer vi hvilke oppdrag du skal ha, både for din trivsel og faglige utvikling.

Eksempler på kunder og prosjekter vi jobber med

Minnerike opplevelser

Sammen deler vi opplevelser som gir minner for livet. Det sosiale samholdet er viktig for oss, og vi har mange sosiale aktiviteter og sportslige tilbud. Hvert år reiser vi sammen med kjærester og ektefeller på tur, enten i Norge eller i utlandet. De siste årene har vi vært på toppen av Mount Pilatus, spist på Michelin-restauranter, fisket i Lofoten, kjørt veteranbiler i Monte Carlo og testet bølgene i Portugal. Sist gikk turen til den engelske landsbygda. Vi har også egen idrettsforening der vi i hverdagen gjennomfører aktiviteter som passer alle.

Hvorfor velge Novanet som ditt neste steg i karrieren?

Vi tilbyr deg muligheten til å bli en del av et selskap i vekst - der du utgjør en forskjell. Du vil jobbe med meget kompetente og engasjerte mennesker og spennende kunder. Hos oss har alle lik grunnlønn og du får igjen for ekstra innsats. Vi tilbyr også mulighet for eierandeler.

Kunne du tenke deg å bli en av oss?

Ta kontakt for en prat

#Novanetwork

Novanet har gjennom 13 år i bransjen opparbeidet seg et navn med fokus på kvalitet innen systemutvikling. Vi har et sterkt fagmiljø internt og et stort nettverk av fornøyde kunder som har behov for arkitektur-, rådgivnings og utviklingstjenester. Med #novanetwork vil vi tilby deg som selvstendig konsulent kompetansedeling og relevante oppdrag.

Les mer om vårt nettverk

Vi ser etter deg som

  • Har minst fem års erfaring som utvikler basert på Microsoft .NET
  • Har kjennskap til .NET Core, DevOps og Microsoft Azure
  • Har erfaring med JavaScript og komfortabel med moderne rammeverk som React, Angular eller Vue
  • Kommuniserer godt og har lett for å samarbeide på tvers av fagfelt
  • Er teknologientusiast som ønsker å bidra faglig og sosialt både internt og på prosjekt
  • Har ambisjoner for din egen faglige utvikling