Marianne Wahlstrøm finalist til ODA Leader Award 2024

Siden etableringen i 2009 har ODA-Nettverk vært en pådriver for likestilling og mangfold i teknologibransjen. I år har ODA-Nettverk fornyet prisene til ODA Awards, som deles ut under ODA Inspirasjonsdagen. Prisutdelingen ble markert med en betydningsfull endring: alle prisene er for første gang kjønnsnøytrale, og det er også introdusert nye kategorier. Blant de nye kategoriene er ODA Leader 2024, og vi er både stolte og ydmyke over å kunngjøre at vår daglige leder, Marianne Wahlstrøm, ble nominert som finalist.

Marianne Wahlstrøm, daglig leder i Novanet, på ODA Inspirasjonsdag 2024. Foto: Erik N.H Krafft, Krafftwork

ODA-Nettverk deler på sine sider at prisen gis til en visjonær leder som inspirerer andre gjennom sitt lederskap for endring. Lederen er anerkjent innen sitt felt og som en synlig forkjemper for mangfold og inkludering gjennom offentlige engasjementer.

Juryens begrunnelse for Mariannes finaleplass er hennes over 20 års erfaring i IT-bransjen, hvor hun i dag leder et av Norges fremste senior .NET-miljøer og fremmer en sterk kultur for kunnskapsdeling og teknisk ekspertise. Mariannes inkluderende lederstil gjenspeiles i hennes dedikasjon til de ansattes personlige og profesjonelle vekst og trivsel. Denne dedikasjonen har gjort Novanet til en arbeidsplass preget av et sterkt fellesskap og utviklingsmuligheter.

– Jeg føler at denne nominasjonen anerkjenner min sterke forpliktelsetil å skape en kultur i Novanet der høyt kvalifiserte fagfolk finner muligheter, vekst og tilhørighet. Jeg tror på inkluderende og tjenende lederskap, og jeg fokuserer på meningsfullhet og velvære i balanse med sunn vekst og økonomiske resultater.

Les mer om ODA Leader 2024 og de andre finalistene

Stella-nettverket samlet foran fotoveggen på ODA Inspirasjonsdag. Foto: Erik N.H Krafft, KrafftworkMed nominasjonen til ODA Leader håper Marianne å inspirere flere til å verdsette og fremme mangfold i alle aspekter av arbeidslivet. For henne er det like viktig å skape en inkluderende arbeidsplass der alle ansatte føler seg verdsatt og kan bidra med sine unike perspektiver. Hun tror på et arbeidsliv der mangfoldet blir feiret og hvor alle får muligheten til å vokse og utvikle seg.

Les mer om Mariannes engasjement for inkludering og mangfold i arbeidslivet

Vinneren av ODA Leader ble kåret under ODA Inspirasjonsdag den 6.juni der vi deltok sammen med Stella-nettverket, NOVAs eget kvinnenettverk. Vi gratulerer alle nominerte og finalister, og speielt Hans-Henrik fra IBM med prisen ODA Leader 2024.