Novanet AS er et senior kompetansemiljø som tilbyr rådgivning, arkitektur- og utviklingstjenester. Vi sitter i tunge utvikler-, tech lead-, arkitekt- og rådgiver-roller ute hos spennende kunder, og er ett av de sterkeste fagmiljøene innen .NET i Norge. Vårt mål å skape verdens beste arbeidsplass for de beste utviklerne og folka. Sammen med våre kunder skal vi lage de riktige løsningene

Våre tjenester

En del av NOVA

NOVA er et skandinavisk konsulentfirma som består av en gruppe spesialiserte selskaper som tilbyr et komplett spekter av digitale tjenester til både privat og offentlig sektor. I dag består NOVA - gruppen av selskaper som rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Vi skal være en rettferdig, trygg og miljøvennlig arbeidsplass. Som et konsulentselskap bestående av teknologirådgivere, løsningsarkitekter og systemutviklere har vi mulighet til å gjøre en forskjell. Vi bidrar til en mer bærekraftig samfunnsutvikling gjennom å la bærekraft være en sentral del i alle våre tjenester.

Bærekraft i Novanet

Jobbe hos oss?

På grunn av stor etterspørsel fra våre kunder ser vi etter flere seniorutviklere - en mulighet til å få jobbe med arkitektur og utvikling sammen med andre teknologientusiaster.