Olav Nybø

Seniorkonsulent/partner

(+47) 99 10 59 71
olav.nybo@novanet.no

Følg på:
Olav Nybø på LinkedIn LinkedIn

Olav Nybø
 

Olav er utdannet sivilingeniør i informatikk fra universitetet i Tromsø, og han har nå over 20 års variert erfaring som utvikler og konsulent. Han har jobbet innen programvareutvikling siden 1994 og med utvikling av web-løsninger siden 2004, og da med hovedfokus på .NET teknologi. Olav jobbet innen utvikling for Tandberg Television og Canal Digital i tilsammen 11 år, og opparbeidet seg der en dyp forståelse for både konstruksjon av store systemer med høye krav til oppetid samt domenekunnskap innen kringkastning og distribusjon av digital-tv og lyd. I utviklingsprosjekter kan Olav bekle roller som arkitekt, prosjektleder, scrum-master, team-lead og utvikler.

Olav er opptatt av å ha god dialog med sine oppdragsgivere. På denne måten lykkes han, sammen med kunden, med å komme frem til en best mulig løsning som dekker kundens behov på en god måte.

Som person er Olav lidenskapelig opptatt av teknologi, og han deler entusiastisk av sin kunnskap. Han har i de senere år holdt flere presentasjoner på Microsoft-arrangementer og på Novanets egne frokostseminarer.
Olav har jobbet mye med utvikling av webløsninger basert på MVC og/eller AngularJS og Web API 2.

Olav har alltid fokus på kodekvalitet og legger vekt på SOLID-prinsippene når han utvikler. Han verdsetter lettlest og presis kode. Det er en av grunnen til at han i den senere tid har funnet en ny stor lidenskap i programmeringspråket F#.- Olav var helt overlegen i den tekniske testen som ble gjort da vi rekrutterte han til vårt team.

Hilde Bech
Head of Application development, IF Skadeforsikring

Linq and Expressions

Av: Olav Nybø
13. mai 2017