Jon Hegg

Seniorkonsulent

jon.hegg@novanet.no

Om Jon

Jon har over 20 års erfaring med utvikling av løsninger, både i privat og offentlig sektor. Han kommer sist fra et norsk SaaS-selskap hvor han har jobbet med arkitektur og utvikling av selvbetjeningsløsninger på nett. Tidligere har Jon jobbet med samfunnskritiske prosjekter innen offentlige tjenester som helsevesen og nødetater. Han har vært med på å utvikle sentrale løsninger innenfor helsesektoren, blant annet det nasjonale systemet for rekvirering av pasientreiser og kontrollromsløsninger for akuttmedisinsk kommunikasjonssentral. Jon er en fullstack-utvikler med kompetanse på flere ulike områder av systemutviklingen, men trives spesielt godt når han kan designe og utvikle backend i komplekse løsninger som har høye krav til ytelse, sikkerhet og tilgjengelighet. Jon er utdannet Ingeniør fra Den Polytekniske Høgskolen i Oslo og Bedriftsøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Når Jon ikke designer løsninger eller programmerer er han ofte sett i mer flytende bevegelser mens han ufører kinesisk kampkunst.

Teknisk kompetanse

.NET, .NET Core, ASP.NET, Java, C#, Azure, Azure DevOps, SQL, HTML, Angular, React, Vue, JavaScript, TypeScript, Blazor.

Roller

Tech Lead
Arkitekt
Backendutvikler
Team Lead
Fullstackutvikler
Frontendutvikler
DevOps Engineer