Asle Dragsten Liebech

Seniorkonsulent

asle.dragsten.liebech@novanet.no

Om Asle

Asle er en seniorkonsulent med mer enn ti års erfaring fra en rekke teknologiske miljøer og bransjer. Asles faglige bakgrunn er solid forankret i en mastergrad i datateknikk fra NTNU. Etter utdannelsen har han hatt roller som systemutvikler, produktansvarlig og teamleder. I tillegg har han fungert som mentor og teknisk leder for både utviklere og testere. Denne brede og varierte bakgrunnen har utrustet Asle med den nødvendige kunnskapen og evnen til å veilede og inspirere dem han arbeider sammen med.

Han har også dyktig til å lytte og forstå både kunders og kollegaers behov, noe som, sammen med hans fleksibilitet og tilpasningsdyktighet, er verdifull. Asles brede domenekompetanse, fra medier og markedsføring til bank og finans, i kombinasjon med hans evne til å kombinere forretningsforståelse med teknisk kunnskap har gjort ham til en ettertraktet konsulent.

Når Asle ikke er på jobbe liker han å lage og nyte god mat og drikke, ofte i selskap med gode venner. Han er også en entusiastisk lagspiller på innebandybanen.

Teknisk kompetanse

C#, .NET, .NET Core, ASP.NET WebApi, Angular, React, Typescript, MS SQL Server, MS SQL Management Studio, Windows Server, Azure, Amazon Web Services, Agile, Lean, Scrum/Kanban, SAFe, Jira, Confluence, BitBucket, Azure DevOps, Github, Gitlab, Visual Studio, VS Code.

Roller

Backendutvikler
Fullstackutvikler
Product Owner
Team Lead
Scrum Master
Tech Lead