Anders Austad

Seniorkonsulent

anders.austad@novanet.no

Om Anders

Anders er teamleder, arkitekt og seniorutvikler. Han har vært konsulent siden 2004 og hatt sentrale roller i prosjekter for blant annet ice.net, Forsvaret, Statoil og Statnett.

Som utvikler er han opptatt av kodekvalitet, gjenbruk og testbarhet. Som teamleder fokuserer han på involvering, selvstendighet, klar kommunikasjon og smidige prosesser. Anders liker kontinuerlig forbedring - det gjelder i kommunikasjon mellom forskjellige tekniske disipliner, mellom kunde og leverandør og internt i utviklerteamet. Med en genuin interesse for ny teknologi og dens praktiske utnyttelse, evner Anders å holde seg oppdatert på det aller nyeste og skape entusiasme rundt seg. Han er fokusert, entusiastisk og strekker seg svært langt for å levere verdi til sine kunder.

Anders er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim, linje for Teknisk Kybernetikk, med fordypning innen programmering og visualisering. Han har erfaring fra fagrådsarbeid, kompetanse-planlegging og har bodd 3 år i England som del av oppdrag for tidligere kunde.

Teknisk kompetanse

C#, ASP.NET Core, Angular, Vue.js, TeamCity, Octopus, Git, Azure Functions, Azure Web Apps, SignalR, JavaScript, TypeScript, NUnit/XUnit, PowerShell, T-SQL, Microservices, ElasticSearch, IdentityServer, Kibana (ELK), Slack, TDD, SQL Server, Cosmos DB, Cake, FakeItEasy