Klar for nye utfordringer?

- Er du topp 10%? Vi består av fagtunge utviklere som liker å dele sin kunnskap. Vil du bli med på laget videre?

 

 

 

Fag og kvalitet

Unikt kompetansemiljø.Vil du være en del av de beste utviklerne i Norge i et unikt kompetansemiljø? Vil du være med å forme fremtidens kompetansemiljø på Microsoft utviklingsplattform? Vi er opptatt av å ansette deg som vil bidra til felleskapet. Til gjengjeld får du sparre og bli utfordret av de beste.

Norges beste arbeidsplass

Novanet er i 2014 kåret til Norges beste arbeidsplass! Kåringen er utført av Great Place to Work® som er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. Vi er svært stolt over utmerkelsen, og vi er svært engasjert i å videreutvikle det unike miljøet og kulturen.

Hva vi er opptatt av

Hvis du vil bli en av oss er det viktig at du er lidenskapelig opptatt av ditt håndverk og kan identifisere deg med våre kjerneverdier.

  1. Leverer kvalitet i alle ledd
  2. Tenker ut av boksen
  3. Er åpen og brutalt ærlig i din kommunikasjon
  4. Deler av din kunnskap
  5. Forfølger læring gjennom å utfordre deg selv og andre
  6. Er menneskelig og ydmyk
  7. Verdsetter lidenskap, besluttsomhet, utholdenhet og følelsen av at det haster
  8. Strekker deg lenger enn alle gjennom din utøvde service til andre

God kollega

En god kollega deler og utfordrer! Vi er opptatt av å spille hverandre gode. En gang hver måned har vi fagkveld, og her deler vi kunnskap og historier fra hverdagen. Vi inviterer også eksterne foredragsholdere hvis vi har behov for å lære oss noe nytt. Vi deltar også sammen på seminarer og Meetups for å holde oss oppdatert.

Lønn og sånn

Likt for alle. Vi har en modell rundt lønn og betingelser for våre ansatte som gjør sitt til at hver enkelt utelukkende kan fokusere på fag og interaksjon med sine kolleger og kunder. Alle har lik grunnlønn og man får igjen for ekstra innsats. De ansatte får tilbud om å kjøpe aksjer i Novanet.

Sosialt

Minnerike opplevelser. Vi er opptatt av å dele opplevelser som gir minner for livet. I 2013 reiste vi 20 ansatte med partnere til Frankrike, hvor vi koste oss i fire dager med b.la. å besøke den annerkjente Michelin-stjerne-restuaranten Château Eza og tok ut svingene på Rally Monte Carlo Route - i veteranbiler! Vi gleder oss til årets (opp)tur!

Bli en av oss

Ta kontakt! Dersom du har lyst til å ta en uformell prat med oss, kontakt daglig leder Marianne Wahlstrøm på mw@novanet.no / telefon 4000 55 01